Marius Sulincean: ”Cionca şi Bîlcea ar trebui să demisioneze după ce au invadat judeţul Arad de gunoaie”

by Andreea Radu

“Hotărât lucru, conducerea liberală a CJA nu a învăţat nimic din propriile eşecuri administrative ale trecutului şi în ciuda avertismentelor şi somaţiilor noastre continuă să îşi bată joc de cetăţenii de pe Valea Mureşului şi Valea Crişului. Cionca şi Bâlcea privesc nepăsători cum oamenii din acele zone se îneacă în gunoaie, singura lor preocupare fiind „miş-maşurile de partid” pe care le derulează cu concursul clientelei politice.

De la început noi am spus cetăţenilor că miroase a putred demiterea neortodoxă a lui Adrian Ţolea din fruntea de director a ADI Deşeuri şi transformarea sa de către binomul Cionca-Bîlcea în ţap ispăsitor. Culmea, la fel au spus şi magistraţii Curţii de Apel din Timișoara care i-au dat dreptate lui Ţolea şi l-au repus în drepturi.

Am mai spus-o foarte recent, nici pe noi şi cu atât mai puţin pe cetăţenii judeţului, nu ne interesează natura litigiului între operatorul de salubritate şi firma care administrează staţiile de transfer din Bârzava şi din Chişineu-Criş. Cine datorează bani cui şi mai ales de ce. Era de datoria lui Cionca şi Bîlcea sărezolve  problema şi să vină cu soluţii viabile. N-au făcut-o. Ci au continuat bătaia de joc, aducându-i acum pe primarii dintr-o serie de localităţi ale judeţului, în situaţia disperată de a se adresa Prefecturii Arad pentru a convoca un comitet de urgenţă. Calamitare sunt chiar deciziile conducerii CJA, incompetenţa, nepăsarea şi jocurile clientelare care au generat dezastrul de pe Valea Mureşului şi Valea Crişului. În timpul acesta, Cionca şi Bîlcea vorbesc verzi şi uscate, orice şi despre oricine dar treaba pentru care sunt retribuiţi nu şi-o fac. Tocmai de aceea singura soluţie umană este chiar demisia lor ! Au oare atâta bărbăţie ?”, spune Marius Sulincean, liderul grupului PSD-Alde din CJA.

 

 

Facebook Comments