Marius Moga, nemulțumit de colegele de jurizare

Marius Moga, nemulțumit de colegele de jurizare

CU CE FIU DE PRESEDINTE A AVUT O AVENTURA IOANA GINGHINA
SE NASTE ALEX VELEA JR. CASTELLANO? CE NUME VA PURTA COPILUL ANTONIEI
RAMONA BADESCU, DESPRE DIVORTUL DE FOSTUL SOT: “MI-A FACUT RAU GRATUIT!“

Marius Moga, nemulțumit de Andra la Vocea României Junior. Artistul nu mai vrea ca artista să folosească telepatia în cazul micilor concurenți.

Marius Moga, nemulțumit de Andra la Vocea României Junior, după ce a pierdut câțiva concurenți cu voci foarte bune. Energia și dezinvoltura copiilor vor lua cu asalt scena în această seară, iar interpetările lor vor crea momente unice, pline de culoare, dinamism și emoție! În cea de-a cincea ediție a show-ului vom avea parte de voci impresionante, alegeri muzicale îndrăznețe și de trei antrenori gata să se înfrunte într-o nouă rundă muzicală.

Marius Moga, nemulțumit de Andra și îi interzice să mai folosească telepatia

Atuurile copiilor vor fi descoperite pas cu pas în ultima rundă de audiții pe nevăzute de către Andra, Moga și INNA. Pe lângă tehnica vocală, antrenorii vor scoate în evidență și alte calități pe care le au concurenții. Moga va aprecia ”pofta de a cânta și distracția de pe scenă” a unui copil, Andra va fi copleșită de frumusețea unei micuțe, iar INNA va încuraja o concurentă: ”Îmi place zâmbetul tău, ești optimistă!”.

Moga va recunoaște deschis că a pierdut câteva bătălii pentru voci foarte bune și va avea câteva obiecții de adus, fie lui, fie colegelor sale. Va începe cu Andra: ”M-am săturat de telepatia ta, oprește-te! E ilegal să folosești telepatia la Vocea României Junior!” și va continua cu o constatare: ”Câteodată e greu să stai între două fete, m-au mai pus și la mijloc”.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0