Marcel Toader are probleme grave de sănătate

by Adrian Topor

Marcel Toader trebuie operat de urgență, din cauza problemelor cardiace cu care se confruntă de mai mulți ani. Din păcate, acesta va trebui să sufere intervenția chirurgicală în maxim două luni.

Marcel Toader suferă de probleme cardiace, iar medicii i-au recomandat să se opereze pentru că există un muşchi al inimii care nu mai funcţionează.

„Am avut un infarct, am fost internat, mi s-a pus un stern. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile. Inima mea e puternică încă”, a spus Marcel Toader pentru Xtra Night Show. „Acum mulţi ani am făcut o cură cu albine. Iei albina şi te înţeapă de la 1 până la 12 şi înapoi. Timp de şapte ani eu nu am fost răcit”, a mai povestit Marcel Toader.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments