Man se alătură strângerii de fonduri pentru copiii bolnavi

Man se alătură strângerii de fonduri pentru copiii bolnavi

Set şi meci pentru UTA! Ce derby va fi la Timişoara…
Golgheterul Adrian Petre, convocat în naţionala de tineret
Curtuiuş a revenit la UTA. Petre, încă alături de ”roş-albi”

După ce Adrian Petre a organizat un turneu de caritate în scopul strângerii de fonduri pentru renovarea unui al doilea etaj de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, celălalt jucător de top al fotbalului arădean, Dennis Man, a donat o sumă importantă Asociaţiei Cetatea Voluntarilor, bani care au aceeași destinație.

Iată și anunțul postat de Anamaria Nyeki Popa – inițiatoarea proiectului – de pe pagina de facebook: ”Arădenii sunt uniți, oriunde s-ar afla! Desemnat cel mai bun tânăr jucător de fotbal din România, Dennis Man este și un om cu suflet mare, cu gândul, ca și noi, la copiii care au nevoie de îngrijiri în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean. Dennis, care joacă acum la FCSB, ne sprijină în demersul nostru cu o donație care va contribui la tratarea copiilor bolnavi din județul nostru, în condiții moderne de igienă, aparatură și confort”.

Man ar fi participat și el duminică, la acțiunea promovată de fostul său coleg de la Atletico și UTA, Adrian Petre, dar la aceeași oră, la București, își ridica premiul de la AFAN, pentru cel mai bun tânăr fotbalist al României în 2017.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0