Mai mulţi lideri PNL Arad spun că nu participă la alegerile din această seară

Mai mulţi lideri PNL Arad spun că nu participă la alegerile din această seară

GHEORGHE SECULICI, PRESEDINTELE CCIA ARAD, A DEPUS OBIECTIUNI LA CODUL FISCAL SI CODUL DE PROCEDURA FISCALA
PARADA CLATITELOR A AJUNS LA A XIV-A EDITIE
KINOdiseea Altfel începe pe 15 mai la Arad!

Mai mulţi lideri de organizaţii ai PNL din judeţul Arad au anunţat, oficial sau neoficial, că nu vor lua parte la alegerile de joi seara de la Expo Arad Internaţional.

Unul dintre aceştia este Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu. Acesta a transmis presei un comunicat în care explică decizia luată şi totodată îşi exprimă speranţa că până la urmă se va face dreptate.

”Am hotărât ca astăzi să nu particip la acest simulacru de alegeri, deoarece nu poți fi complice la ceva ce contești. Consider că orice partid politic trebuie să se bazeze pe principii, valori, rațiune și respect. Cred că acest voluntariat în care ne-am băgat singuri (Partidul Politic), ar trebui să îți dea posibilitatea să reprezinți, să fi reprezentat, să fi ales și să ai posibilitatea să alegi, conform celor 4 principii enunțate mai sus și conform Statutului Partidului Național Liberal, care este un contract între părți, un contract înregistrat la o instanță. Sper ca liberalismul să rămână ceea ce știm noi că trebuie să fie, că principiile nu pot fi călcate în picioare și într-un final dreptatea să triumfe”, a spus Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0