Lovitură de teatru: Ministrul Energiei nu are programată o întâlnire cu Falcă

Lovitură de teatru: Ministrul Energiei nu are programată o întâlnire cu Falcă

LINA GJORCHESKA, SARBATORITA LA ARAD: „VIN AICI DE FIECARE DATA CU PLACERE, SPER SA JOC FINALA”
ATI AUZIT DE UTI GRUP, FIRMA CARE SEMAFORIZEAZA TOT CE MISCA IN ARAD ? PATRONUL EI TOCMAI A FOST RETINUT DE DNA
ARADUL, LOCUL 10 IN TOPUL CELOR MAI VIZITATE LOCALITATI DIN ROMANIA

Criza gazului de la CET Arad pare din nou o diversiune marca Falcă, menită să arunce cu noroi în opoziție, iar la final primarul liberal să salve din nou situația și să devină un adevărat erou.

Aceeași poveste o vedem iarnă de iarnă: CET e în prag de faliment, furnizorul amenință cu sistarea gazului, iar la final Falcă propune în CLM alocarea sumelor necesare. Și totul se rezolvă, iar Falcă e marele erou.

În acest an, pentru ca povestea să fie mai picantă, Falcă a anunțat că merge personal la ministrul Energiei, unde are programată o întâlnire, marți dimineață, și va încerca să rezolve problema gazului de la CET.

Numai că, susțin sursele noastre, ministrul Anton nu are nicio întâlnire pe tema CET cu Gheorghe Falcă. Cel puțin asta ar fi declarat ministrul la o întâlnire pe care a avut-o luni cu parlamentarii PSD Arad.

Cel mai probabil, primarul Falcă va face un drum la București și un selfie în fața Ministerului Energiei, după care va reveni acasă și va da vina pe PSD pentru că nu a rezolvat nimic. Iar miercuri, într-o ședință CLM convocată de urgență va aloca sumele necesare pentru CET și criza se va încheia.

Și uite așa, domnul Falcă s-a mai jucat aproape o săptămână cu nervii arădenilor, doar pentru a mai câștiga două-trei voturi.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Coco 3 luni

    Eu mi-am platit impozitul la primarie , mi-am platit caldura la cet iar ASTA A DECIS CA FATA MEA SA STEA IN FRIG ….FATA LU ASTA STA IN FRIG ??? RUSINEEEE!!!

  • DISQUS: 0