test

L-ați văzut? Are 89 de ani și a dispărut de la domiciliu

L-ați văzut? Are 89 de ani și a dispărut de la domiciliu

A dispărut de la domiciliu! Dacă o vedeți, sunați la 112!
Femeie din Conop, dispărută de acasă de doi ani
A dispărut de la domiciliu! L-ați văzut?

L-ați văzut? Are 89 de ani și a dispărut de la domiciliu! La data de 5 decembrie a.c., a plecat de la domiciliul său din Arad, ROZSA NICOLAE de 89 de ani.

Acesta are următoarele semnalmente: 1,65 m., 70 de kg., păr cărunt, ochi căprui.

La data dispariției, bărbatul purta salopetă de culoare închisa, bluză de trening culoare maron cu dungi galbene, pe cap avea șapcă neagră cu cozoroc, iar în picioare adidași.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    UPDATE: Nea Miki se află internat la Spitalul Județean Arad, pe secția de Anestezie Terapie Intensivă. Potrivit reprezentanților unității medicale, bătrânul s-a prezentat în data de 5 decembrie la spital, având o fractură la cot. Nicolae Rosza a fost suspus investigațiilor medicale, iar în urma acestora s-a descoperit că octogenarul ar avea și alte probleme medicale – mai grave, astfel că s-a decis internarea lui pe secția de Anestezie Terapie Intensivă. Bătrânul nu avea asupra sa acte de identitate sau vreun telefon mobil pentru a se lua legătura cu cineva apropiat lui.

  • DISQUS: 0