KLAUS JOHANNIS A PROMULGAT NOUL COD FISCAL. CARE AU FOST MOTIVELE DECIZIEI SALE

KLAUS JOHANNIS A PROMULGAT NOUL COD FISCAL. CARE AU FOST MOTIVELE DECIZIEI SALE

CATI ROMANI SI BULGARI TRAIESC IN GERMANIA SI CATI BANI CASTIGA
MARTISORUL LE ADUCE COMERCIANTILOR NOI REGULI DE LA FISC. AFLA CE SE SCHIMBA DE LA 1 MARTIE
AVERTIZARE METEO DE NINSORI, VANT SI POLEI, PANA DUMINICA DIMINEATA

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, luni, o conferinţă de presă, în care a explicat motivele pentru care a promulgat astăzi nou Cod Fiscal.

„Codul Fiscal a fost retrimis în Parlament şi multă lume s-a întrebat de ce şi de ce nu am spus nimic. Au fost două motive. Primul a fost legat de faptul că nu avusese loc o dezbatere publică, aşa cum se cuvine. Codul Fiscal este una din legile foarte importante, este nevoie pentru o astfel de lege de o dezabatere pe mai multe faţete, o dezbatere aprofundată la care participă toţi actorii implicaţi şi informaţi” a spus preşedintele.

„În Parlament o astfel de dezbatere nu avusese loc. În societatea civilă s-a dezbătut foarte puţin. Am considerat că nu este bine şi este nevoie de o dezbatere mai amplă. Acest lucru s-a şi întâmplat, după retrimitere. Bine ar fi fost să fi avut loc şi înainte” a mai spus Klaus Iohannis.

„Al doilea motiv, am vrut să se analizeze foarte bine şi să se ajungă la concluzia potrivită, având în vedere că varianta iniţială a propus o relaxare fiscală..prea multe măsuri de relaxare fiscală mi s-au părut nepotrivite. Am considerat că nu trebuie să spun, ca preşedinte, ce măsuri să intre în vigoare. Faptul că a doua oară Codul Fiscal a fost aprobat aproape în unanimitate a fost un lucru foarte bun, sunt foarte mulţumit de modul în care a decurs dezbaterea publică, inclusiv dezbaterea dintre partide. Din aceste motive am promulgat astăzi Codul Fiscal” a explicat preşedintele.

Sursa: antena3.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0