Jojo se confruntă cu o problemă serioasă după naștere

Jojo se confruntă cu o problemă serioasă după naștere

PAMELA ANDERSON, DECLARATIE HALUCINANTA: „CAINELE MEU S-A SINUCIS, PENTRU CA NU IL PLACEA PE SOTUL MEU”
RAZVAN SIMION SI LIDIA BUBLE S-AU INTORS DIN VACANTA DE VIS DIN MAURITIUS
STEFAN STAN ARE O NOUA IUBITA ! A TREIA IN SAPTE LUNI

Jojo are probleme după naștere și abia acum a vorbit despre asta, mai ales că are legătură cu un subiect intim. Actrița le-a cerut părerea tinerelor mămici, pe blogul personal.

Jojo are probleme după naștere, iar vedeta face față cu greu situației. În speranța că va trece peste acest episod neplăcut, iubita lui Paul Ipate a împărtășit totul cu fanele de pe blogul personal.

Jojo are probleme după naștere și a recunoscut-o public

„Uitasem demult de contracțiile de după naștere și de senzația ciudată a uterului, pe care l-am simțit ca o minge tare în abdomenul meu. Știți despre ce vorbesc, nu? Mă liniștește gândul că este un fenomen perfect normal și că în scurt timp uterul se va retrage complet, fără să-mi mai facă “probleme”! Puțina rabdare, Cătălina!,  îmi tot repet, privindu-ma în oglindă, în fiecare dimineață. Acesta este momentul in care imi spun că va trebui ca în scurt timp să îmi reiau rutina și să revin la exercițiile fizice, pentru că abdomenul să își recapete forma. Dar nu mă grăbesc! Zora și Achim merita tot timpul meu.

Revenind la uter și la problema care îmi da mie cele mai multe bătăi de cap.  Am citit ca într-o săptămăna uterul cântărește jumătate din greutatea pe care o avea la naștere, iar după aproximativ o perioada de două săptămâni ar trebui să cântăreasca aproximativ 300 grame și să se retraga aproape in intregime. Dupa patru saptamani, acesta ar trebui sa revina la forma si greutatea sa inițiala, de dinainte de naștere, însă eu simt în continuare o senzatie ciudata în legatura cu acesta. Hmm, o fi normal? M-aș bucura sa aud si povestile voastre in legatura cu această problemă!”, a scris Jojo pe blogul ei.

Pe 10 Ianuarie, Jojo a născut o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Zora. Actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Paul Ipate.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0