Javier Sanchez Santos, recunoscut drept fiu biologic al lui Julio Iglesias

by Adrian Topor

Javier Sanchez Santos, în vârstă de 43 de ani, a fost recunoscut, miercuri, de către un tribunal din Spania drept fiul biologic al artistului Julio Iglesias.

Decizia dată de tribunalul spaniol a pus capăt unei dispute privind paternitatea care a durat trei decenii, după ce cântărețul a refuzat să facă un test ADN.

Javier Sanchez Santos este fiul balerinei portugheze Maria Edite Santos, cu care Julio Iglesias a avut o relație de o săptămână în anul 1975. Avocaţii lui Javier au vorbit cu jurnaliștii spanioli care au vrut să afle care vor fi drepturile de care va beneficia cel de-al 9-lea fiu legitim al lui Julio Iglesias, potrivit Agerpres.

„Primul drept şi cel mai important este înscrierea sa în registrul civil ca fiu legitim al lui Julio Iglesias. Javier este hotărât să ia numele de Iglesias în momentul în care decizia va fi fermă. Alte drepturi vor fi cea de a fi asistat financiar de tatăl său în cazul unei boli grave şi dacă nu îşi poate plăti tratamentul”, au spus avocații lui Javier. De asemenea, în cazul în care ar fi privat de mijloace financiare, pentru a se putea întreţine singur, tatăl său va fi nevoit să-l ajute.

După moartea artistului, Javier va avea drepturi de moştenire – 33% din averea lui Julio Iglesias – împărţită cu ceilalţi opt copii ai cântăreţului. Este un procent de care va beneficia, chiar şi dacă nu este inclus în testament.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments