test

Iulia Albu, remarci acide la adresa Roxanei Ciuhulescu

Iulia Albu, remarci acide la adresa Roxanei Ciuhulescu

Iulia Albu, de nerecunoscut la gala Media Music Awards 2017
Iulia Albu, în război cu o vedetă tv. „Are ceva din capra de Anul Nou!”
Mihaela Rădulescu, din nou în vizorul Iuliei Albu

Iulia Albu a criticat ținuta pe care Roxana Ciuhulescu a purtat-o în ziua nunții ei cu Silviu Bulugioiu.

Fashion-editorul Iulia Albu și-a spus părerea despre cum a fost Roxana Ciuhulescu mireasă la cea de-a doua nuntă a sa.

„Întotdeauna am admirat perseverența și naivitatea femeilor care, la a doua, a cincea, a douăzecea căsătorie, se duc în fața preotului tot în rochie albă. Când prima oară ai dat-o în bară așa de grav și ai ocazia să-ți revii la a doua căsătorie…. să alegi acea voaletă sinistră… mi se pare trist!

Nici rochia nu este vreo minune a lumii, dar totuși ar fi putut face parte dintr-o apariție măcar decentă. Sincer, chiar nu înțeleg acea plasă de învelit florile, ieftină, sulemenită în cele 3 pene isterice care se ițesc din vârful capului stimabilei.

Aaaa…. Nu sunt pene! Este doar niște tul ieftin! Mă rog, știți că eu sunt cu găinile”, a comentat Iulia Albu pe blogul ei.
Vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu weekend-ul trecut. Silviu Bulugioiu și Roxana Ciuhulescu s-au cununat civil în luna martie a acestui an. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a acestui an, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.
Sursa: libertatea.ro
Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0