IULIA ALBU DA PE JOS CU TINUTELE VEDETELOR AUTOHTONE

by Dana B.

Oana Roman, Dana Savuica sau Laura Cosoi au iesit extrem de sifonate, in timp ce Dani Otil, Xonia sau Misha au luat note extrem de mari.

Alexandra Stan – Are un plus la stilul pe care l-a ales. Nu imi place ca poarta dress-uri. Trebuie sa invete sa poarte sosete, nu acest ciorap care arata extrem de batranicios. Imi place mai mult de ea in aceasta perioada. Ii dam nota 3.

Dani Otil – Probabil ca era pe undeva la o benzinarie, un restaurant. El are stilul lui si este un tip foarte asumat. E un tip ok, n-are nimic diferit. Imi place mult si geanta si modul in care o poarta. Are o tinuta corecta si va primi 8,9.

Laura Cosoi – A jupuit un ursulet din plus. Cred ca e mai bine asa decat sa jupoi un animal. Eu sper ca ea sa inceapa sa asculte si sa bage ceva in cap. Ma bucura ca incearca un plus, asa ca ii dam un 6,4.

Oana Roman – Ea a calcat in doua veverite cand a mers aici. E un fel de Alba ca Zapada in varianta foarte grasa. Aceste sandale sunt copiata si cineva care poarta asa ceva se incadreaza intr-o categorie foarte joasa. Daca nu ai bani sa iti cumperi asa ceva in varianta originala, atunci nu mai purta aceste fake-uri ordinare. Mi se pare groaznic sa calci in veverite. Le-a violat. Tinuta este ceva ce eu nu ma injosesc sa comentez. O exclud.

Kamara – Are un look „college” desi el nu mai este in categoria asta de varsta. Trebuie sa schimbe ca nu mai are 16-17 ani sa mai poarte asa ceva. Ii dau cu foarte mare indulgenta un 5.

Xonia – Ea nu este foarte rau. Macar a inteles si stie sa isi asume un look foarte sexy. Imi place si lenjeria pe care a ales-o. Mi se pare ceva schimbat. Imi place ca face sala, ca se intretine. Imi place ca arata sanatos, asa ca ii dam nota 9.

Dana Savuica – Daca ar fi intrat in dulapul bunicii ei si ar fi avut cinci minute la dispozitie, asa s-ar fi imbracat. Palaria acea este ingrozitoare. De ce nu stai acasa daca nu ai bani sa iti iei o palarie frumoasa. Nu imi place animalul mort de pe umar. Nu imi place ca port jartierul se vede si nu mai merge. Faptul ca s-a sugrumat o si ingrasa si o si scurteaza si nu o avantajeaza deloc. Are si un machiaj care pare transpirat. O sa primeasca de la noi trofeul BAU.

Maria Radu – Este una dintre abonatele noatre la trofeul WOW. Ea a inteles niste lucruri clare si poate sa ne arate cat de simplu e sa nu o dai in bara. Ea stie ca nu are un corp foarte bun, stie sa nu isi ingroase zona umarului, poarta lucruri masculine care o prind extrem de bine in combinatie cu frizura masculina. Platformele nu sunt o alegere foarte buna, dar pentru astazi ii dam un 7.8.

Valentina Pelinel – Femeia s-a dus sa alerge, si-a acoperit bratele pentru ca asa e normal. E putin grasuta ca e insarcinata si e normal. Are o tinuta de alergat buna asa ca de la noi primeste nota 8.
Sursa:wowbiz.ro
Facebook Comments