ISJ Arad se delimitează de protestul cadrelor didactice

by Florian Popa

Inspectoratul Școlar Județean Arad se delimitează ferm de acțiunile de protest preconizate pentru ziua de joi, 13 iunie 2019, ora 18:30, în fața Primăriei Municipiului Arad, organizate de un grup de cadre didactice, acțiune despre care am luat cunoștință din presa locală și din postări publice pe pagini de facebook, se arată într-un comunicat al instituției.

„Considerăm necesar și benefic dialogul constructiv între partenerii interesați în administrarea și dezvoltarea învățământului preuniversitar. Suntem deschiși pentru a analiza și a transmite spre Ministerul Educației Naționale orice propunere documentată și justificată care vizează îmbunătățirea și menținerea echilibrului sistemului de învățământ.

În opinia noastră, protestele de stradă ar trebui să constituie ultima opțiune în exprimarea eventualelor nemulțumiri, după parcurgerea tuturor etapelor de dialog social. Respectăm dreptul la opinie, dar cu condiția asumării formelor de manifestare alese în acest scop și a păstrării decenței în exprimare și a respectului demnității umane”, transmite conducerea ISJ Arad.


Facebook Comments