Ioan Cristina i-ar putea da lovitura de graţie lui Gheorghe Falcă

Ioan Cristina i-ar putea da lovitura de graţie lui Gheorghe Falcă

Claudia Boghicevici, pe lista „greilor“ care nu au prins Parlamentul
CIRC ELECTORAL LA DEZNA. CANDIDAȚII S-AU ÎMBĂTAT ȘI AU FĂCUT SCANDAL
GHEORGHE FALCĂ, DE LA PUNGA DE UN LEU, LA MILIOANE DE DOLARI

Luptele din interiorul PNL Arad sunt în toi, în contextul alegerilor pentru şefia filialei. Gheorghe Falcă îşi simte ameninţată poziţia şi joacă tare, la rupere. Unul dintre foştii liberali, atras de Falcă este vicepreşedintele CJA, Sergiu Bîlcea. Acesta a anunţat public că va merge pe mâna lui Falcă, în detrimentul lui Călin Abrudan.

Surse din interiorul PNL Arad vorbesc despre anumite promisiuni pe care Falcă i le-ar fi făcut lui Bîlcea pentru a-l trăda pe Abrudan (provenit din vechiul PNL, la fel ca vicele CJA). Sergiu Bîlcea ar urma să fie ales preşedinte al organizaţiei municipale a liberalilor arădeni, susţin sursele noastre.

Pentru a pune în aplicare acest plan, Falcă o sacrifică pe Geanina Pistru, cea care deţine momentan şefia organizaţiei municipale.

Întrebat despre acest „troc”, Bîlcea a evitat un răspuns tranşant, limitându-se să spună că deocamdată nu a fost luată vreo decizie în acest sens şi că importantă este echipa.

Bîlcea nu ar spune „nu” unei susţineri pentru Ioan Cristina

Cu toate acestea, înţelegerile amintite anterior ar putea să cadă, în contextul în care senatorul Ioan Cristina ar intra în cursa pentru preşedinţia PNL Arad.

Întrebat despre un asemenea scenariu, care este luat în calcul în anumite întâlniri ale liberalilor, Sergiu Bîlcea nu a spus că nu l-ar susţine pe Cristina, ci că aşteaptă mai întâi să se înscrie în cursă şi că va răspunde ulterior acestei întrebări.  „Nu cred că Ioan Cristina va candida contra lui Călin Abrudan, dar dacă o va face, vom discuta atunci”, a explicat Sergiu Bîlcea pentru livearad.ro.

Din declaraţiile lui Sergiu Bîlcea putem trage concluzia că susţinerea anunţată pentru Falcă ar putea fi pusă sub semnul întrebării. Intrarea în cursă a lui Ioan Cristina ar putea dinamita piedestalul pe care stă deocamdată Falcă.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    A.Rădeanu 1 an

    Nu înțelegi nimic, Răzvane, ca de obicei. Candidatura lui Neluțu nu ar face decât să fragmenteze voturile pro Abrudan.

  • DISQUS: 0