Incredibil! Abuz comunist al unei organizații private, care amenință asociațiile de locatari!

Incredibil! Abuz comunist al unei organizații private, care amenință asociațiile de locatari!

Casieriile Companiei de Apă, program modificat de Paşte
HRISTOS A ÎNVIAT! Lumină din Lumină spre Lumina veșniciei
Aradul e plin de gunoaie, iar Falcă e preocupat de Complexul Energetic Oltenia

Înainte de ”89 era o asociație de locatari care apărea drepturile locatarilor, o porcărie comunistă în care credeau oamenii, dar care a rămas întipărită în memoria celor vârstnici.
Nu are rost să amintesc că majoritatea administratorilor erau cei ce știau să scrie și prin pivnițele securității, aveau dicție.
După Revoluție nu au fost interese pe această temă, toți duceau servicii de cafea sau hârtie igienică la unguri sau sârbi, sportul preferat în vestul țării.
Cu timpul, lumea s-a cizelat, după 1994 apare un ONG cu numele ”Uniunea Locală a Asociațiilor Locative Arad”, o simplă organizație non-profit, dar cu interese private. Fire întreprinzătoare, Dorina Lupșe, președinta organizației non-profit, o pune de o afacere. Campaniile media, de genul ”unicul posesor al adevărului”, duc la o întoxicare a asociațiilor de locatari, evident susținute de vechi administratori comuniști, menite de a atrage cât mai multe asociații pe statul de plată al organizației.
Și iată că apare generația nouă de administratori, cu examen corect, dat la Primărie, conform legii 230/2007, și care încet-încet încep să câștige interesul locatarilor, în primul rând pentru implicarea în problemele asociației.
Ghinion, Dorina Lupșe „se dă cu capul de pereți” și încep amenințările, pentru asociațiile de locatari pe care le pierde una câte una, ”ULAL este singura asociație legală”.
Da, de unde, ULAL Arad este doar o asociație privată non-profit, care a început să amenințe toate asociațiile de bloc cu repercusiuni, dacă nu acceptă administratori de pe statul lor de plată.
Tot mai multe asociații de locatari s-au plâns de abuzurile acestei asociații private care recurge la tot felul de metode de intimidare, s-a ajuns până la amenințarea președinților de bloc care nu doresc să colaboreze.
Și, pentru ce îți oferă asistență juridică, te duci la sediu și declari că un administrator te-a furat, juristul îți arată degetul care indică direcția spre poliție, și ălalalt.

Dar lupta în jungla privată e grea, nu există ULAL Arad de stat, trăiți în vise comuniste!

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0