Inconștiență în trafic! Au condus sub influența alcoolului și cu dreptul de a conduce suspendat

by Dana B.

Polițiștii rutieri au depistat în trafic, ieri, trei persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 54 de ani, din Zimandu Nou, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sântana. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,46 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat un bărbat de 32 de ani, din Chișineu-Criș, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități. Polițiștii Biroului Rutier au depistat un tânăr de 26 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timișorii, având dreptul de a conduce suspendat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în cazul conducătorilor auto depistați sub influența alcoolului, pe numele tuturor celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Facebook Comments