Incertitudini în PNL Arad, cu două zile înainte de alegeri. Miercuri, ziua decisivă

Incertitudini în PNL Arad, cu două zile înainte de alegeri. Miercuri, ziua decisivă

PROIECTUL „CASA VERDE” UNESTE DOUA TARI CU UN SCOP COMUN
MINISTERUL DEZVOLTARII A ALOCAT PESTE 19 MILIOANE DE LEI PENTRU INFRASTRUCTURA JUDETULUI ARAD
CLAUDIA BOGHICEVICI LAUDA INITIATIVELE PARLAMENTARE ALE COLEGULUI DOREL CAPRAR

Situaţia alegerilor din PNL Arad este în continuare neclară. Echipa deputatului Eusebiu Pistru aşteaptă o decizie de la Bucureşti, decizie prin care s-ar putea da peste cap toate calculele lui Gheorghe Falcă.

Conform unor surse din interiorul PNL, conducerea centrală a partidului ar urma să ia o decizie privind situaţia de la Arad, în cursul zilei de mâine, miercuri. Adică cu doar o zi înainte de data stabilită a alegerilor!

Decizia sperată este aceea de a se schimba numărul de delegaţi pe care actuala conducere a PNL Arad, în frunte cu Gheorghe Falcă, a impus-o. „Miercuri se va lua o decizie cu privire la situaţia alegerilor din PNL Arad. Deocamdată nu se poate spune nimic, este incertitudine. Dacă echipa deputatului Pistrru va avea câştig de cauză se va schimba numărul de delegaţi, dar e greu de crezut că această operaţiune s-ar putea face într-o singură zi. O altă variantă este cea a amânării alegerilor. Cert este că mâine va fi luată o decizie la Bucureşti, fie în favoarea lui Eusebiu Pistru, fie în favoarea lui Falcă”, spun surse din PNL Arad.

Vă reaminitim că stabilirea numărului de delegaţi a fost contestată şi de primarul Inuelui, Călin Abrudan, acesta anunţându-şi retragerea dintr-o cursă pe care o considera incorectă. Abrudan a explicat că diferenţele dintre numărul de delegaţi din diferite organizaţii dinj judeţ sunt suspecte şi că îl avantajează pe actualul preşedinte al filialei, Gheorghe Falcă.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    ion cel intelept 1 an

    Groaznic!!!!!!!!!!!!!!!!! Asa alegeri furate nu au mai fost niciodata in PNL. Se vede de la o posta marca PDL. Doamne ai grija de sufletul PNL-ist care nu mai este in Arad, plecand spre tine

  • DISQUS: 0