Începe bătălia pentru șefia PNL. Falcă a fost lăsat pe dinafară

Începe bătălia pentru șefia PNL. Falcă a fost lăsat pe dinafară

SUTE DE POLIŢIŞTI ARĂDENI VEGHEAZĂ LA SIGURANŢA ELEVILOR
Patru bărbați au fost prinși după ce au furat mai multe bunuri dintr-o mașină din Arad
INCOMPETENŢA LASĂ ARADUL FĂRĂ CONTRACT DE SALUBRIZARE

Începe marea bătălie pe conducerea PNL. Liberalii se pregătesc de alegeri interne şi se reunesc luni pentru a convoca marea convenţie, conform antena3.ro. Printre cei care vor candida nu se află și primarul Aradului, Gheorghe Falcă, cel care nu mai beneficiază de susținere în partid, după prestația lamentabilă la alegerile din decembrie. Conform stiripesurse.ro, se pare că cei din vechiul PDL pierd teren, asta în ciuda faptului că Mircea Hava sau Gheorghe Falcă au încercat să facă jocurile în favorarea „taberei Blaga”.

Unul dintre candidați ar putea fi chiar Ludovic Orban, achitat în primă instanță de Curtea Supremă. Alţi doritori ar fi Cătălin Predoiu şi Raluca Turcan. Dacă Predoiu și-a exprimat clar dorința de a candida la șefia partidului, președintele interimar Raluca Turcan a spus în nenumărate rânduri că nu s-a hotărât.

O decizie neașteptată vine din partea finului lui Emil Boc, Alin Tișe, care și-a exprimat dorința de a candida la șefia PNL.

Fostul președinte Alina Gorghiu a spus că ea nu va mai intra într-o astfel de bătălie, iar Vasile Blaga are încă o influență mare în partid.

Alegerile în PNL vor fi de jos în sus, astfel că mai întâi vor avea loc alegeri în toate organizațiile județene, în filiale, iar apoi va avea loc turul pentru șefia partidului.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    civica 1 an

    Distrugator de oras, de partid si pe tot ce -si pune numele

  • DISQUS: 0