Încă trei arădeni au fost prinși băuți la volan

by Adrian Topor

Polițiștii rutieri au depistat, ieri, trei bărbați care au condus sub influența alcoolului.

Astfel, polițiștii din Pâncota au depistat, în seara zilei de 5 noiembrie a.c., un bărbat de 40 de ani, din Măderat, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,04 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

          Cu o alcoolemie de 0,77 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, de polițiștii din Lipova, un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere.

Un bărbat de 42 de ani, din Socodor, a fost depistat de polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 118, pe raza localității Socodor, având o alcoolemie de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiind întocmite dosare penal pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

Facebook Comments