În căutare de certitudini, UTA a renunţat la încă doi jucători

by Sorin Haut

Alvarenga e singurul jucător care a trecut deocamdată de testele lui Ionuţ Popa, paraguayanul marcând un gol frumos pentru UTA, în primul amical al iernii. În schimb, s-a renunţat pe rând la cei sosiţi în probe, iar ultimii doi sunt fundaşii Puşcaşu şi Dombrovoschi, ambii neconvingători în jocul cu Bekescsaba.

Între accidentări – Alvarenga şi Zamfir având ceva probleme medicale, plecări şi probele susţinte de Stahl la Dortmund – UTA a rămas în doar 15 jucători, iar Ionuţ Popa aşteaptă încă achiziţii importante. Deşi şi-a reluat repede pregătirea, pentru a câştiga timp, echipa arădeană pare să nu poate atrage nume importante, fiind refuzată pe rând de jucători cu o carte de vizită ceva mai notabilă, gen Balauru, Vali Alexandru sau Tomozei.

Oficialii clubului nu îşi fac mari probleme, mai ales că transferuri se pot face până la sfârşitul lui februarie, iar jucătorii care ar urma să întărească Bătrâna Doamnă trebuie să aducă o plusvaloare, dar şi să se înscrie în parametrii proiectului de la UTA.

Totuşi, s-a renunţat deja la opt jucători în ultimele două luni, iar situaţia e aproape alarmantă, cu juniori care din păcate sunt forţaţi prea redepe la acest nivel, în condiţiile crizei de efectiv. (foto: uta-arad.ro)

Facebook Comments