Ileana Badiu, cu inima frântă după o despărțire grea

Ileana Badiu, cu inima frântă după o despărțire grea

Moartea Regelui Mihai, un fapt banal pentru Primăria Arad
Trump, Papa Francisc și mii de oameni, implicați în salvarea unui bebeluș
Medicii au tratat-o pentru constipație. A făcut atac cerebral, la 15 minute după externare

Fosta soţie a lui Dinu Pescariu a rămas fără una dintre cele mai importante fiinţe care a făcut parte din viaţa sa.

Ileana Badiu, în doliu, după ce pisica ei, pe care o avea de 17 ani, a murit. Fosta soție a lui Dinu Pescariu a făcut anunțul trist pe contul de socializare. Aceasta era extrem de apropiată de Matilda.

„A murit Matilda, sufletul meu pereche de pisică timp de 17 ani. Jumăte din viaţa mea adultă mi-am petrecut-o cu această pisică mignonă şi ţâfnoasă. În februarie 2001, după o poveste tare nereuşită cu o pisică de-am gasit-o într-un tomberon şi care probabil rămăsese cu ceva traume la cap după ce i se întîmplase,  m-am hotarat să-mi caut pisica vieţii care să aibă faţă de Matilda…
Acum o saptamană stăteam în living fără să pot dormi, am vrut să-mi aprind o ţigară. Matilda nu m-a lăsat, mi-a sărit în braţe, s-a lipit mărunţită de boală de pieptul meu şi am stat aşa jumate de noapte. Atunci am ştiut că îşi ia rămas bun. I-am spus că nu suport gândul că va muri. Atât o iubeam încât i-aş fi dat ani de la mine.
Azi Matilda nu mai e… a plecat discret şi liniştit când eu eram la Bodrum, probabil ca să mă menajeze, ca de obicei, şi responsabilă aşa cum o ştiu îi pregăteşte drumul şi lui Jean. Azi nu mi-am pierdut doar animalul, mi-am pierdut sufletul pereche de pisică pe care-l aveam…”, este mesajul trist scris de Ileana Badiu, care în urmă cu ceva timp a trecut prin depresii crunte.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0