Halep deschide meciul României cu britanicele, din FED Cup

Halep deschide meciul României cu britanicele, din FED Cup

TREI BASCHETBALISTE TINERE CONTINUĂ LA UNIV.GOLDIŞ ICIM
PISTOLARUL CASIAN CODREAN, LOCUL PATRU LA CUPA MONDIALĂ!
LIGA 2: MECIUL UTA – JUVENTUS VA FI ÎN DIRECT LA TV

Programul întâlnirii dintre România şi Marea Britanie s-a stabilit astăzi, într-o tragere la sorţi. Meciurile se vor disputa sâmbătă şi duminică la Arena IDU din Mamaia şi vor fi transmise în direct de Digi Sport.

Federaţia Română de Tenis a nominalizat jucătoarele cel mai bine clasate în ierarhia WTA – Simona Halep (locul 5 WTA), Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA), Monica Niculescu (locul 47 WTA) si Sorana Cîrstea (locul 62 WTA) – pentru întâlnirea cu Marea Britanie, din 22 şi 23 aprilie 2017, din play-off-ul Grupei Mondiale II a Cupei Federaţiei.

În „tabăra” cealaltă, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Marii Britanii, Anne Keothavong, le-a convocat pe Johanna Konta, Heather Watson, Laura Robson, şi Jocelyn Rae. Konta se află pe locul 7 WTA la simplu şi 139 la dublu, Watson este pe 113 WTA şi 79 la dublu, Robson pe 202 şi 267 la dublu, în timp ce Rae se afă pe 106 la dublu, dar nu are clasament de simplu.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două partide de simplu în ziua de sâmbătă, de la ora 11.00, urmând ca duminică, tot de la ora 11.00, să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi cel de dublu.

Duelul România – Marea Britanie din play-off-ul pentru rămânerea în Grupa a II-a Mondială va avea loc pe 22 și 23 aprilie și va fi transmis în direct la Digi Sport.

Programul întâlnirii România – Marea Britanie:

Sâmbătă:

Simona Halep – Heather Watson (11:00, Digi Sport 1)

Johanna Konta – Irina Begu (după ora 13:00, Digi Sport 1)

Duminică:

Simona Halep – Johanna Konta (11:00, Digi Sport 1)

Irina Begu – Heather Watson (după ora 13, Digi Sport 1)

Sorana Cîrstea / Monica Niculescu – Laura Robson / Jocelyn Rae (dupa ora 15:00, Digi Sport 1).

Sursă: digisport.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0