Grâul fiert în vin roșu ajută în intoxicațiile alimentare

by Cristian Dobre

In ultima perioada, intoxicatiile alimentare au devenit o problema tot mai des intalnita. Daca va confruntati cu o astfel de situatie, luati cateva nuci verzi, taiati-le in feliute subtiri si turnati peste acestea rachiu. Lasati la macerat timp de doua saptamani, perioada in care agitati din cand in cand. Beti un paharel. Remediul este bun si pentru durerile de burta, potrivit taifasuri.ro. Impotriva durerilor de rinichi, basarabenii folosesc un remediu obtinut din grau. Cinci kilograme de grau se fierb in vin rosu, apoi se pun intr-un saculet care se leaga. Acesta se asaza in dreptul rinichilor si se pastreaza pana durerea cedeaza. De asemenea, se mananca miez de seminte crude de dovleac. Pentru tratarea ranilor provocate de lovituri cu metale, ungeti locul cu gaz, apoi puneti deasupra o frunza de aloe taiata in doua. Efect bun au si compresele cu frunze de patlagina. Bolile de plamani se amelioreaza daca mancati in fiecare zi doua-trei linguri cu dulceata de trandafiri sau miere, amestecata cu petale maruntite de trandafiri.

 

Sursa: sanatate.bzi.ro

Facebook Comments