Gina Pistol, în lacrimi la tv

by Dana B.

Gina Pistol își dezvăluie latura sensibilă. Senzuala blondă a izbucnit în lacrimi în timp ce se afla la filmări în Grecia.

Gina Pistol a filmat în Grecia pentru un reality-show de la Antena 1, unde a avut parte și de momente extrem de emoționante, care au făcut-o să plângă. Ea a aflat de povestea unei femei pe nume Traki, supranumită de blondă și de colegii ei ”mamaie”, care a rămas orfană de mică, dar și a uneia dintre fetele acesteia. Înduioșată de cele auzite, Gina Pistol nu-și poate stăpâni lacrimile, aducându-și aminte de bunicii ei.

”Mamaie mi se pare un om foarte puternic. Și îmi aduce aminte de bunicii mei”, spune Gina Pistol printre lacrimi.  Blonda recunoaște că  este un om foarte empatic și se emoționează adesea ascultând poveștile dramatice ale altor oameni.

Gina Pistol trece printr-o mulțime peripeții în timpul vacanței atipice din Maronia, Grecia. Ea și ceilalți trei coechipieri, Speak, Margherita de la Clejani și Flick, au parte de o adevărată aventură pe care cu siguranță nu o vor putea uita.

Aventură cu 4 stele”, reality-show care va fi difuzat în fiecare luni și marți de la ora 20:30 la Antena 1, este o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”), filmată în Grecia.

În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments