Gest impresionant al Ritei Mureșan. De ce s-a tuns creatoarea de modă

by Adrian Topor

Creatoarea de modă Rita Mureșan a trecut printr-o transformare de look. Vedeta și-a tuns părul, pe care l-a donat.

Rita Mureșan și-a schimbat look-ul. Creatoarea de modă și-a tuns părul până la umeri și a decis să-și doneze podoaba capilară.
„M-am tuns. Mi-am donat părul. Cred că m-am tuns acum câteva luni. L-am donat pentru că m-am gândit că, totuși, la 46 de ani, dacă am un păr fără niciun fir alb, și dacă ajunsese atât de lung cum nu-l avusesem niciodată, și pentru că foarte multe fete din atelierul meu au trecut prin cancer și prin chimioterapie și așa mai departe, m-am gândit că era momentul. Nu era vopsit de 20 de ani, așa că mi s-a părut potrivit să îl donez”, a explicat Rita Mureșan la o emisiune de televiziune.

În ultima perioadă de timp, Rita Mureșan a trecut și prin alte transformări fizice, creatoarea de modă nemaiavând silueta de altădată, dar acest lucru nu pare să o deranjeze.

Sunt o sedentară, cu cat ma apropii de 50 de ani cu atât e mai greu, sunt femeie, trec prin niște transformări hormonale, iată ca a venit și momentul asta. Sunt mai mulți factori, nu doar că mănânci șaorma sau că stai cu capul în frigider’, spunea Rita Mureșan într-un interviu pentru Antena Stars.

La vârsta de 20 de ani, în anul 1993, Rita Mureșean cucerea pe toată lumea cu frumusețea și cu fizicul său, devenind Miss România.

 

 

Sursa: libertatea.ro

 

 

Facebook Comments