Geanina Pistru (PNL): „Doamnele din Arad aleg să se implice în politica liberală”

by Andreea Radu

        „Alături de proiectul PNL 12 doamne şi domnişoare curajoase şi-au asumat participarea în viata publică. Mă bucur că reuşim să aducem tot mai multe doamne şi domnişoare, cu energia şi competenţa lor, cu idei noi şi cu dorinţa de a participa la dezvoltarea Aradului.

Le mulţumesc, alături de presedinta OFL Garofiţa Popa și Cristina Ciorogariu,că renunţă la o parte din timpul liber, dedicat profesiei sau familiei, pentru a veni alături de noi. Proiectul „100 de femei liberale, 100 de ani de la Marea Unire” îşi propune să aducă în viaţa publică doamne şi domnişoare interesate de dezvoltarea comunităţii noastre.

Ținând cont de faptul că suntem într-o perioadă de sărbătoarea, cu ocazia Zilelor Aradului, mă bucur să văd că doamnele arădene se simt motivate, inspirate să facă pasul spre sfera politică liberală. Le mulțumesc zecilor de arădence care s-au alăturat familiei noastre în ultimele luni și am toată încrederea că împreună vom realiza proiecte minunate pentru Arad, și de ce nu, pentru întreaga țară!”, a declarat Geanina Pistru, prim-vicepreședinte național OFL.

 

 

Facebook Comments