Gala ”Inspir Arad” – Un spectacol cu Adrian Păduraru, la Cinema Arta

by Adrian Topor

Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad vă invită în data de 20 Iunie 2019, începând cu orele 20.00, la Cinema Arta din Arad, unde va avea loc un eveniment inedit, marca #InspirArad – Gala „Inspir Arad”.

Invitatul special al Galei este îndrăgitul actor Adrian Păduraru, care promite o seară magică, încărcată de emoții, interpretând piese iubite din repertoriul românesc.

Gala „Inspir Arad” este un omagiu adus cetățenilor din orașul Arad și vine să încununeze întreaga campanie de promovare a valorilor, a culturii, a tradiției și a locuitorilor arădeni.

Despre Adrian Păduraru

A jucat în numeroase producții cinematografice cum sunt: Declarație de dragoste” și “Extemporal la dirigenție”, în regia lui Nicolae Corjos (1987) și Chirița în Iași, în regia lui Mircea Drăgan (1988), cât și în piese de teatru precum: Sganarel, Don Juan – Don Juan de Molière, regia: Irina Popescu Boieru – 1998, Bogdan – Apus de soare după Barbu Ștefănescu Delavrancea, regia: Eugen Todoran – 2004 sau Peer Gynt – Peer Gynt de Henrik Ibsen, regia: Cristian Ioan – 2005.

Despre proiectul Inspir Arad

Proiectul a luat naștere în urma unei propuneri venite din partea tânărului regizor de filme și campanii inspiraționale, Tedy Necula, care împreună cu autoritățile arădene, au dat naștere unui proiect de promovare a orașului Arad. Având în spate această dorință de promovare, întreaga campanie s-a axat pe oamenii din Arad și pe poveștile lor, demonstrând astfel încă odată zicala că „Omul sfințește locul!”.

Vă așteptăm la Cinema Arta, alături de Adrian Păduraru, pentru a împărtăși împreună povești inspiraționale, pentru a vă lăsa inspirați la rândul vostru de tot ce are Aradul mai frumos și pentru a răspunde la întrebarea: „De ce ai nevoie ca să faci un oraș?”

Data: 20 Iunie 2019

Ora: 20.00

Loc: Cinema Arta, Arad

Intrarea este LIBERĂ, în limita locurilor disponibile

Facebook Comments