Gabriela Cristea visează la momentul în care va deveni mireasă

by Adrian Topor

Gabriela Cristea visează la momentul în care va deveni mireasă, iar în cadrul emisiunii pe care o prezintă, „Te iubesc de nu te vezi”, vedeta a dezvăluit lucruri interesante despre cel mai important eveniment din viața unei femei.

„Pentru o scurtă perioadă, am avut un atelier unde făceam rochii de mireasă. Și a fost o perioadă frumoasă, pentru că vedeam multe mirese și mă distram pe cinste, pentru că eram mireasă în fiecare zi. Fetele veneau, probau rochii, dar niciuna nu îndrăznea să spună că vrea să probeze un voal de mireasă. Vreau să vă spun că din 10 mirese, 9 plângeau de emoție, pentru că e un sentiment aparte momentul în care te vezi cu voal de mireasă. Eu nu am fost îmbrăcată în mireasă, dar o să fiu, pentru că așa mi-a promis soțul meu și o să-mi fac un voal de 10 metri, numai așa, să mă încurc în el’ a povestit Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi’.

Recent, Gabriela Cristea a vorbit despre problemele de sănătate ce au apărut imediat după ce a născut. Kilogramele în plus i-au dat bătăi de cap, așa că a luat o decizie importantă.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments