test

(FOTO) RETIM își bate joc de arădeni, cu largul concurs al liberalilor de la primărie și CJA

(FOTO) RETIM își bate joc de arădeni, cu largul concurs al liberalilor de la primărie și CJA

ICIM se mută în Cehia, pentru o dublă din Liga Europei
CS Astra poate cuceri un nou titlu, la Arad
Sergiu Bîlcea (PNL): „Strategia CJ și efortul aparatului tehnic dau rezultate!”

Firma care încasează milioane de euro anual pentru a goli pubelele arădenilor, RETIM Timișoara, a transformat din nou Aradul într-o capitală a gunoaielor. Totul sub privirile nepăsătoare ale șefilor liberali ai Primăriei Arad sau Consiliului Județean Arad, care nu sunt curioși că arădenii sunt nevoiți să trăiască din nou cu gunoiul în fața caselor sau blocurilor.

În ultima perioadă, paginile de socializare s-au umplut cu fotografii cu gunoaie și reclamații la adresa RETIM, după o scurtă perioadă în care firma a dat impresia că e în stare să asigure colectarea gunoiului din municipiul Arad și localitățile din zona I, dar acum ne demonstrează că de fapt ne-am înșelat. Gunoaiele „înghit“ curțile blocurilor din municipiul Arad, dar mai marii primăriei sau CJA nu iau nicio măsură pentru ca firma RETIM să-și facă datoria. Înțelegem că șefii liberali ai Aradului nu au timp să umble prin cartiere, dar e greu de crezut că nu au cunoștință de situația din teren măcar din ceea ce apare pe Facebook, unde sunt zilnic prezenți și se laudă cât de frumos e Aradul.

Nu credem că cei de la CJA sau Primăria Arad nu sunt la curent cu faptul că firmele au mari bătăi de cap cu RETIM, care de exemplu refuză să ridice mai mult de două tomberoane, deși contractul e pentru 2 metri cubi de gunoi. Sau că unii arădeni sunt trimiși la plimbare să-și cumpere saci galbeni de la Praktiker. Sau că cetățenii nu reușesc să depună reclamații, pentru că nu le răspunde nimeni la telefon și multe, multe alte nereguli pe care șefii PNL Arad, principalii responsabili de haosul colectării deșeurilor le pot afla de pe rețelele de socializare sau direct de la oameni, dacă au timp să coboare printre cetățeni, să vadă situația reală din oraș.

Până când cei din fruntea Primărie Arad și CJA vor avea timp de ceea ce se întâmplă în Arad, le oferim noi câteva imagini postate de arădeni pe rețelele de socializare în ultimele zile. Vă place, domnule Falcă, cum arată Aradul ? Dar dumneavoastră, domnule Cionca ?

 

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    un om din popor 2 luni

    pina va incepe campania electorala , ca sa mearga cei mai de sus numiti prin cartiere, se va face luna si bec pe linga ghenele de gunoi. Piana atunci, trebuie sa suportam si sa platim ridicarea gunoiului, fie ca se face, fie ca nu.

  • DISQUS: 0