test

(FOTO) Primarul Falcă petrece cu amanta la București

(FOTO) Primarul Falcă petrece cu amanta la București

Înscrieri la Maratonul, Semimaratonul și Crosul Aradului – 2018
CJA și primăriile din județ somează (din nou) Retim-ul!
Sute de sportivi s-au înscris la Triatlonul Aradului, ediția 2017

Gheorghe Falcă, finul celebru al lui Traian Băsescu, nu se mai ascunde! CANCAN.RO prezintă, în exclusivitate, imaginile care arată că primarul-donjuan şi-a asumat noua relaţie. S-a cazat cu femeia de care este foarte apropiat la un hotel din București şi nu s-a sfiit să o ţină de mână, în momentul în care a ieşit cu ea pentru a lua masa.

Gheorghe Falcă a fost la un pas să divorţeze de soţia lui, Ela, în urmă cu doi ani, dar niciunul dintre ei nu s-a prezentat la primul termen al procesului, astfel că magistraţii au suspendat dosarul. Edilul Aradului nu s-a liniştit, însă. Iar imaginile obţinute de CANCAN.RO demonstrează cu prisosință acest lucru.

L-au întâlnit pe finul fostului preşedinte al României în faţa hotelului Athénée Palace Hilton, din Bucureşti. Era însoţit de o femeie. Dar nu de soţia sa, ci de ”amantă”. Au intrat în hotel, iar Gheorghe Falcă s-a dus la recepţie pentru a rezolva cu cazarea. După câteva zeci de secunde, au urcat în camera, cel mai probabil de lux, pe care au rezervat-o.

Au petrecut acolo aproximativ 10 minute. Timp în care femeia de care primarul Aradului este foarte apropiat şi-a schimbat rochia. Apoi au ieşit din hotel pentru a lua masa. Până aproape de restaurant, Gheorghe Falcă şi-a ţinut ”amanta” de mână, dovadă clară că edilul-donjuan şi-a asumat noua relaţie. De altfel, nici nu ar mai locui cu femeia cu care este căsătorit de 16 ani.

După ce şi-au potolit foamea, Gheorghe Falcă şi roşcata care i-a furat inima au revenit la hotel.

 

Sursa + foto: cancan.ro

 

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0