(FOTO) INEUL E MAI APROAPE DE MOSCOVA, DECÂT DE UNIUNEA EUROPEANĂ

by Florian Popa

Am primit pe adresa redacţiei o scrisoare și mai multe fotografii din partea unor cititori din Ineu, care se arată indignaţi de „propaganda pe care a demarat-o administraţia locală în ziarele din oraş şi din judeţ“. Cititorii noștri susțin că Ineul, la cum arată și ce fel de „falsă imagine“ se creează prin presă, „e mai aproape de Moscova, decât de Uniunea Europeană“.

„În loc să se ocupe de centrul orașului, cel mai deplorabil dintre județ, primarul Abrudan a început campania electorală în ziarul primăriei, plătit din bugetul local, dar și în presa județeană. Între timp, angajații primăriei au fost scoși la munca de partid, pentru a convinge cetățenii să voteze cu PNL. Angajaților din primărie li s-a spus că vor rămâne fără posturi, dacă nu aduc voturi. Atât de preocupați sunt de campania electorală Călin Abrudan și compania, încât au „uitat“ mai multe zile să anunțe cetățenii că sunt probleme cu apa potabilă din oraș, deși Primăria fusese anunțată din timp despre aceste probleme. Vă dați seama ce preocupați sunt cei din conducerea Primăriei Ineu de problemele cetățenilor.

Vă rugăm să publicați fotografiile atașate, pentru ca ineuanii și ceilalți arădeni să vadă adevărata imagine a orașului Ineu sub administrarea primarului Abrudan și nu falsa imagine de tip Moscova, creată pe bani publici, în ziarul primăriei“, scriu cititorii noștri din Ineu.

Facebook Comments