(FOTO) Imagini de coșmar, cu un drum județean plin de gropi

(FOTO) Imagini de coșmar, cu un drum județean plin de gropi

Primăria renovează obeliscul eroilor sovietici. Monumentul Marii Uniri mai așteaptă
Filmul „Aniversarea“ rulează la Cinematograful Arta
Președintele CJA invită arhitecții Aradului la licitații

Arădenii postează zilnic pe facebook imagini cu gropile de pe drumurile județene, fără ca cineva să ia măsuri pentru repararea acelor tronsoane, care sunt un real pericol pentru șoferi. Imagini de coșmar cu drumul Cintei – Zărand au fost postate luni pe facebook, de o tânără din Arad, revoltată de modul în care arată acest drum în anul 2018. „Câteva din gropile drumului Cintei-Zărand…așa e tot drumul… Oare cum e posibil să avem asemenea șosele în 2018? Astea nu mai sunt nici gropi, sunt cratere și șanțuri… Rușine celor care ar trebui să se ocupe de asta !!!“, scrie tânăra pe facebook.

Din păcate, astfel de imagini pot fi obținute de pe mai toate drumurile din județul Arad, care arată ca după bombardament, probabil și din cauza lucrărilor de „calitate“ realizate în ultimii ani. Spre ghinionul arădenilor, situația nu pare a se remedia prea curând, iar dinspre Consiliul Județean nu vin semnale că cei de acolo ar avea în plan să demareze lucrări de reparații pe aceste drumuri.

 
Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 2
  • comment-avatar

    Fratilor ce mai ,tot judetul e asa nu exista un drum judetean calumea .Pe cionca nu l-am mai vazut pe drumurile judetene de nu stiu cand .sa vada macar cum sunt drumurile darmite sa asfalteze dau vina uni pe alti si noi ne rupem masinile.iti dai seama cand intri in judetul arad dupa gropi

  • comment-avatar
    Fery 4 zile

    Revoltător. Un președinte de Consiliu județean de doi bani care de când a fost ales de clica galbenă nu a făcut nimica. Părerea mea este că ar fi cazul sa isi dea demisia ori să fie demis. Oare cum se poate demite un președinte de C.J ?

  • DISQUS: 0