test

Fostul Principe Nicolae, prezent la Curtea de Argeș în Duminica Sfintei Cruci

Fostul Principe Nicolae, prezent la Curtea de Argeș în Duminica Sfintei Cruci

Parastas de 40 de zile pentru Regele Mihai, la Curtea de Argeș
Slujbă de pomenire oficiată la Săvârșin, la doi ani de la înveșnicirea Reginei Ana
Parastasul de patruzeci de zile al Regelui Mihai va avea loc sâmbătă, 13 ianuarie 2018

În Duminica Sfintei Cruci, fostul Principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a fost prezent, alături de logodnica sa, la Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic împreună cu un sobor preoți și diaconi la Curtea de Argeș.

În Duminica Sfintei Cruci din Sfântul și Marele Post, foarte mulți credincioși au fost prezenți în Catedrala Arhiepiscopală din municipiul Curtea de Argeș pentru a participa la Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic împreună cu un sobor preoți și diaconi. În cuvântul de învățătură, Ierarhul Argeșean a vorbit credincioșilor atât despre semnificația duhovnicească semnului Sfintei Cruci, cât și despre îndemnul Mântuitorului de a ne purta crucea în fiecare zi prin credință, răbdare și iubire față de aproapele.

În prezența Principelui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, Chiriarhul Eparhiei a muțumit credincioșilor pentru prețuirea arătată permanent față de regii și reginele României care sunt înmormântați la Curtea de Argeș.
Sfânta Cruce frumos împodobită cu flori a fost scoasă după rânduială în mijlocul bisericii spre închinare pentru toți credincioșii prezenți.”, informează eparhiaargesului.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0