Festivalul Vânătorii de la Bata a ajuns la a XI-a ediție

Festivalul Vânătorii de la Bata a ajuns la a XI-a ediție

Simulare BAC 2018 Arad: Sute de elevi au lipsit de la examene
Aradul, în topul județelor cu cele mai mari producții de grâu în 2018
Loteria Bonurilor Fiscale continuă şi în 2018. Când va fi prima extragere

Consiliul Județean împreună cu Primăria Bata au anunțat programul celei de a XI-a ediții a Festivalului de la Bata, care se va desfășura la sfârșitul lunii septembrie.

„Este un festival devenit deja tradițional nu doar la nivel județean, ci național și internațional. An de an numărul turiștilor a fost în continuă creștere. Festivalul Vânătorii de la Bata este un punct de atracție consacrat, un mod de promovare a Aradului”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Ion Micurescu, primarul comunei Bata și principal organizator al Festivalului, subliniază că evenimentul se va desfășura ca în fiecare an, cu mențiunea că s-au luat măsuri speciale de dezinfecție pentru a evita eventualul pericol legat de pesta porcină. „Am primit asigurări de la toți factorii de decizie, avem toate aprobările necesare pentru buna desfășurare a Festivalului. Personal, sunt convins că totul se va desfășura în condiții excelente, spre bucuria tuturor participanților. Vor fi concursuri, ca în fiecare an, prezentări, un spectacol folcloric și, desigur, nelipsitele povești vânătorești”, a completat Ion Micurescu.

Festivalul Vânătorii de la Bata se va desfășura în 30 septembrie.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0