FCC ICIM joacă, sâmbătă, cu medaliile de bronz pe masă

by Sorin Haut

FCC ICIM Arad s-a impus în primul meci finalei mici cu Olimpia Brașov și a devenit mare favorită la câștigarea, după patru ani, a unor medalii naționale.

Ultima medalie cucerită de formaţia arădeană a fost în 2015, tot în finala mică. Atunci, echipa arădeană se impunea cu 2-0 la scorul general în faţa CSU Alba Iulia. Meciul cu numărul doi al finalei mici, ce se doreşte a fi decisiv pentru iubitorii sportului cu mingea la coş din oraşul nostru, va avea loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 17, la Sala Sporturilor Victoria. Intrarea spectatorilor este gratuită. Pentru acest duel se aşteaptă să ajungă de la Belgrad şi sârbul Bogdan Bulj.

O confruntare în care arădencele par să pornească cu un uşor avantaj după ce au început cu dreptul această fază. O victorie în condiţii speciale, după ce antrenorul principal, Bogdan Bulj, şi-a pierdut tatăl şi a plecat în ţara natală în dimineaţa deplasării pentru meci. Este prima finală mică disputată între cele două formaţii.

Dacă în tabăra oaspetelor, americanca Brandi Wingate, accidentată la genunchi, nu poate fi folosită, de partea cealaltă, arădencele au tot lotul valid la dispoziţie. Duelurile Arad – Braşov au oferit mai mereu confruntări interesante de-a lungul timpului. Totodată, va fi ultimul joc disputat pe teren propriu de jucătoarele de la FCC ICIM în actual sezon baschetbalistic. Un motiv în plus pentru suporterii arădeni de a veni la Sala Polivalentă pentru acest duel.

Finala mică se joacă după sistemul 2 din 3 partide. Dacă va fi nevoie de joc decisiv, acesta se va disputa în 15 mai, la Braşov. (baschetarad.ro), foto: Ciprian Petcuţ

Facebook Comments