Falcă și Bîlcea l-au „executat“ pe Țolea. Într-o singură zi a fost cercetat și demis

Falcă și Bîlcea l-au „executat“ pe Țolea. Într-o singură zi a fost cercetat și demis

Aradul are nevoie de o altă administrație
Prefectura a sesizat Parchetul pentru neregulile de la ADI Deșeuri
ADI Deșeuri: Retim a colectat 1540 de tone de gunoi

Dorința celor de la PNL Arad, mai precis a lui Falcă, de a-l demite pe directorul ADI Deșeuri, Adrian Țolea, pentru a avea un țap ispășitor în scandalul gunoaielor, e mai presus de orice. Atât de disperat e Gheorghe Falcă să scape de cel care acum doi ani îndrăznea să-l înfrunte în PNL, dar și public, încât cu mânuța fidelului Sergiu Bîlcea face orice e nevoie, legal sau nu, pentru a se răzbuna.

La ADI Deșeuri asistăm la scene demne de filmele cu proști, iar felul în care acționează Gheorghe Falcă, prin Sergiu Bîlcea, ne arată încă o dată cum e condus acest municipiu, dar și județul Arad. În data de 8 iunie, Falcă și Bîlcea l-au împuternicit pe Petru Antal, membru în Consiliul Director al ADI Deșeuri, să îl cerceteze disciplinar pe Adrian Țolea, după „numeroasele sesizări apărute în spațiul public“. În aceeași zi, 8 iunie, tot Falcă și tot Bîlcea, semnează o a doua decizie, prin care revocă decizia din 02.02.2017, privind împuternicirea lui Adrian Țolea la conducerea ADI Deșeuri. Cu alte cuvinte, în aceeași zi, au demarat cercetarea disciplinară și l-au și demis pe Adrian Țolea. Ca pe propria moșie, ceea ce nu e o noutate pentru regimul Falcă. N-au așteptat măcar o zi, două, să pară că fac o chestie legală. Orbit de dorința de răzbunare, Falcă a cerut probabil execuția pe loc, fără să mai asistăm la un proces. Curat democratic. Și legal.

Normal, nici Țolea nu se lasă mai prejos și contestă deciziile Consiliului Director. Într-o adresă transmisă președintelui ADI Deșeuri Iustin Cionca (vă reamintim că numirea lui Bîlcea în această funcție e contestată), lui Falcă și lui Petru Antal, Țolea anunță că are un contract de muncă, pentru funcția de director executiv, care nu poate fi modificat după ureche, fără a se respecta prevederile legale. Colac peste pupăză, același Țolea refuză să pună la dispoziția lui Bîlcea actele pe care acesta le-a solicitat de la ADI Deșeuri, invitându-l pe președintele CJA să le studieze la sediul instituției.

Într-un cuvânt, avem în față, toată splendoarea ei, administrația liberală, condusă haotic de Gheorghe Falcă, prin aghiotanții lui, care se schimbă de la un an la altul și de la un mandat la altul, în funcție de mofturile Faraonului. Astăzi, în poziția de victimă e Adrian Țolea, care altădată era un liberal fidel lui Falcă, în mandatul trecut a fost Nicolae Ioțcu, trimis la pușcărie, după ce n-a mai ascultat, mâine va fi Sergiu Bîlcea sau/și Iustin Cionca, acestuia din urmă fiindu-i pregătită deja ieșirea din scenă. Istoria se repetă de ani de zile, iar victime cad de obicei  oamenii fideli, care la un moment dat nu-i mai folosesc stăpânului Falcă.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Dorina 2 luni

    Angajatii lor alergau dupa mine prin Roma… prin hotel sa imi intercepteze conexiunea Internet… Prin subsolul Metroului alergau imbracati in arabi…

    Eu nu am primit nici astazi Contractul cu Retim…

    Livrare pizza… Pofta buna!

  • DISQUS: 0