Falcă, în genunchi! Mărirea impozitelor va fi anulată!

by Paul Anghel

Primarul Gheorghe Falcă  a realizat faptul că anunţatele creşteri ale impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018 îi aduc un serios prejudiciu de imagine. În cadrul unei conferinţe de presă acesta a anunţat că va renunţa la aceste majorări şi că va aduce impozitele la nivelul anaului 2015.

Falcă a acuzat faptul că partidele politice din Opoziţie au lansat atacuri la adresa sa şi a consilierilor PNL şi UDMR, astfel că acum face pasul înapoi.

În realitate, unele sondaje de opinie, comandate chiar de Falcă îi dau serioase bătăi de cap. Conform acestor sondaje, Gheorghe Falcă şi PNL sunt, în municipiul Arad, în cădere liberă, situându-se sub scorul PSD.

În mod public, Falcă nu va recunoaşte motivele reale pentru care se vor anula aceste creşteri ale taxelor şi impozitelor locale, astfel că a găsit acest paravan al Opoziţiei care îl atacă necontenit.

Cert este că săptămâna viitoare va fi convocat Consiliul Local Municipal, for care va vota pentru anularea acestor măriri de taxe şi impozite locale.

Facebook Comments