Falcă folosește Centenarul Marii Uniri în scopuri electorale

by Paul Anghel

Gheorghe Falcă foloseşte orice prilej pentru a-şi face campanie electorală. Ultima reprezentaţie a avut loc luni seară chiar pe scena Teatrului Clasic “Ioan Slavici”. Primăria şi Consilisiul Judeţean Arad au organizat o chermeză cu invitaţi din PNL, în care a prezentat programul dedicat Centenarului Marii Uniri.

Gheorghe Falcă a vorbit despre măsurile Guvernului României, pe care le-a criticat, a dat de pământ cu PSD-ul, a vorbit despre cât de minunat este Sergiu Bîlcea. Primarul şi-a început discursul într-un mod care aduce aminte de celebra emisiune de la TV Arad, din data de 14 noiembrie. Fiţi atenţi la un discurs de doctor în comunicare!

“În 2018, în loc să fim uniţi şi bucuroşi ţi se ia din Codul fiscal 16 milioane de euro începi să ai emoţia şi nefericirea muncii şi neaprecierii tale. Vă spun aceste lucruri pentru că a fi uniţi înseamnă să trecem Carpaţii cu autostradă, a fi uniţi însemnă să respectăm comunităţile locale, a fi uniţi însemnă a investi ….”, şi-a început Gheorghe Falcă discursul.

Aţi înţeles ceva? A încurcat Codul fiscal cu bugetul, dar – în acelaşi timp, Falcă susţine că este şi emoţionat şi nefericit! A fost un nou discurs ciudat al primarului, discurs la care şi membri ai PNL prezenţi în sală au zâmbit.

Facebook Comments