Falcă e disperat! Manevră de culise pentru a-şi păstra şefia PNL Arad

Falcă e disperat! Manevră de culise pentru a-şi păstra şefia PNL Arad

Arădenii pot depune cereri pentru ajutoarele de încălzire
PSD ARAD: AM READUS LEGALITATEA ÎN CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL
Cu și despre Omul Ovidiu Cornea, “Directorul de Teatru cu o longevitate demnă de vinuri”

Apropierea alegerilor din PNL Arad şi problemele cu Agenţia Naţională de Integritate îl fac pe Gheorghe Falcă să apeleze la măsuri disperate pentru a-şi păstra funcţia de preşedinte al PNL Arad.

Cum acesta se teme de câţiva posibili contracandidaţi care să îl bată la Conferinţa Judeţeană de Alegeri, Falcă a găsit o metodă (mai puţin ortodoxă) de a-şi spori şansele de câştig.

Surse din interiorul PNL Arad vorbesc despre înscrieri masive de membri în Organizaţia Municipală Arad. Creşterea numărului de membri aduce după ea şi creşterea numărului de delegaţi pe care această organizaţie îi va avea la alegeri. Cum Falcă are un control sporit asupra municipiului, delegaţii care vor fi desemnaţi îi vor face jocurile primarului.

„Falcă are câţiva apropiaţi cu firme relativ mari, iar pe aceştia i-a rugat să îşi îndemne angajaţii să se înscrie în PNL Arad. Deşi aceştia nu vor avea efectiv un cuvânt de spus, vor creşte numărul de membri şi implicit numărul de delegaţi la alegeri. Acei delegaţi, aleşi pe sprânceană, ar urma să îi aducă un plus la alegeri”, susţin surse liberale.

Rămâne de văzut cât de puternică va fi această mişcare şi cum va fi ea contracarată de oponenţii lui Falcă.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0