Ești arădean? Află cum ți se poate schimba viața în bine, chiar de mâine!

by Dana B.

GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD SA.  vă invită în data de 25.08.2018, între orele 10:00 – 13:00, la cea de-a doua ediție a târgului de adopție canină ce se va ține în Parcul Chinologic din Subcetate lângă Activ Club, pe strada Infanteriei nr.04.

La târg, puteți adopta animale ce au fost abandonate și  îngrijite la adăpostul public din Arad. Ele sunt sterilizate, vaccinate, deparazitate, au carnet de sănătate și sunt  gata să își caute un nou stăpân.

Pe această cale, se dorește încurajarea iubitorilor de animale să adopte un număr cât mai mare de câini  pentru a avea un cămin unde să li se ofere dragostea de care au nevoie.

Iubitorii de animale și toți cei care doresc să adopte un câine, pot vizita Adăpostul de Câini fără stăpân situat pe calea Bodrogului FN Arad, lângă aeroport, de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00.

Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor, actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

Pentru protecţia cetăţenilor, se urmărește reducerea numărului de câini fără stăpân, ameliorarea sănătăţii şi bunăstării câinilor din adăposturi, stoparea înmulţirii necontrolate a câinilor de rasă comună, prevenirea abandonului şi al pierderii câinilor, facilitarea recuperării câinilor pierduţi, reducerea apariţiei rabiei şi reducerea riscurilor asupra sănătăţii oamenilor, precum şi prevenirea agresivităţii asupra oamenilor şi animalelor.

Partenerii acestui eveniment sunt „Scoala dresaj canin NIKARAD” și Asociația Chinologică Română Arad.

Facebook Comments