test

Elevii de la „Mihai Eminescu“ au văzut cum arată un aeroport fără avioane

Elevii de la „Mihai Eminescu“ au văzut cum arată un aeroport fără avioane

Primul avion spre Antalya a decolat de pe Aeroportul Arad
Tibi Ușeriu a ajuns acasă. În tricou, evident!
Oradea va avea zboruri spre Spania și Italia. Arădenii rămân cu promisiunile șefilor CJA

Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ din Arad au avut parte de o experiență unică, pe care cu siguranță nu o vor uita prea curând. În cadrul săptămânii „Școala altfel“, cei mici participă la tot felul de activități extrașcolare și extracurriculare. Astfel că, săptămâna trecută, elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ au vizitat Aeroportul Arad, unde în mod normal ar fi trebuit să facă cunoștință cu piloți, să urce în aeronave, să vadă cum aterizează și decolează avioanele și așa mai departe.

Ghinionul face ca astfel de experiențe să nu poată fi trăite pe Aeroportul Arad, cu excepția lunilor de vară, când pleacă și vin avioane spre și dinspre Turcia. Cum „Școala altfel“ a căzut la final de martie, mai marii aeroportului n-au avut de unde să le arate celor mici un avion, nici din exterior, nici din interior. Poate doar pe cer, dacă aveau norocul să trecă vreunul peste Arad. Așa că elevii au trebuit să se mulțumească cu … elicopterul SMURD, care a fost folosit ca fundal pentru poze.

O experiență unică, așadar, pentru cei mici, care peste ani le vor povesti nepoților cum au fost ei în vizită, în 2018, la Aeroportul Arad și nu a văzut nici măcar un avion. Un lucru ieșit din comun, pentru orice oraș care se respectă, dar din păcate o realitate la Arad, oraș pe care autoritățile locale se străduie să-l transforme în Caracalul de Vest.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0