Elena Ionescu a divorțat, la doar un an de la căsătorie

by Adrian Topor

Elena Ionescu și Dragoș au decis să divorțeze la un an de când s-au căsătorit. Cei doi au împreună un băiețel, iar de dragul lui, și-au propus să aibă o relație frumoasă. Artista a surprins însă, cu decizia ei în privința copilului.

Pentru că are de onorat mai multe contracte, artista a fost nevoită să apeleze la ajutorul tatălui ei, care se va ocupa de micuț în următoarea perioadă. Elena este astfel liniștită, mai ales că bunicul se descurcă de minune cu acesta fiul ei.

„Rostul meu în viaţă a fost să creez o bijuterie de copil pe care îl iubesc şi abia aştept să ajung acasă, la el, pentru că este cel mai de preţ lucru pe care l-am făcut. Din dragoste suferă oamenii care nu sunt realişti şi care nu-şi acceptă soarta”, a spus artista la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Copilul e cu tatăl meu. Este cel mai bun bunic. Chiar se descurcă foarte bine şi mă ajută mult. Îl iau şi cu mine când am posibilitatea, dar când ţine de program… La fel, mă ajută şi mama. Dar acum şi ea are treabă, este plecată cu job-ul. Tata a fost cel care s-a sacrificat. El este mititel şi nu înţelege toată situaţia asta. Eu fac tot ce e posibil ca lui să nu-i lipsească nimic. N-o să fac nimic în a nu-i arăta că tăticul lui există şi că întotdeauna când va avea nevoie de el va fi acolo însă, într-adevăr, am stabilit un program de comun acord. Vine, îl vede când doreşte şi când are posibilitate”, a completat Elena Ionescu.

Vrea să fie cerută din nou în căsătorie

Deși a trecut aproape o lună de la divorțul de Dragoș, Elena Ionescu nu și-a pierdut încrederea și mărturisește că ar vrea să fie cerută din nou în căsătorie și să facă pasul cel mare, atunci când va cunoaște bărbatul potrivit. „Îmi doresc foarte tare să fiu cerută, să am o căsnicie frumoasă, o familie. Sunt o familistă înrăită… L-am făcut pe Răzvănel, aş mai face 10 ca el dacă ar fi la fel de simplu”, a încheiat artista.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments