Egal echitabil în Podgorie: Șoimii Lipova – Gloria Cermei 1-1

Egal echitabil în Podgorie: Șoimii Lipova – Gloria Cermei 1-1

Cermeiul câştigă şi urcă în clasament. Rezultatele etapei din “C4”
Sebişul urcă pe podium, în “C4”. Lipova nu îşi revine
Apateul şi Caporal Alexa, primele câştigătoare la Cupa Satelor

Șoimii Lipova și Gloria Lunca Teuz Cermei și-au împărțit punctele, în primul derby arădean al anului din Liga a III-a. Pe un teren greu, la Pîncota, cele două formații au încercat să își apropie fiecare victoria, dar la final a rezultat un egal până la urmă echitabil. Gazdele au început ceva mai bine meciul, Mitrea salvând de sub transversală o minge șutată de Sergiu Popa, în minutul 5. Deși a avut mai mult mingea în primele 20 de minute, Lipova nu și-a creat ocazii clare de gol, oaspeții reușind să acopere bine spațiile în apărare. La prima fază periculoasă, Cermeiul a dat lovitura în minutul 29, Ianc reluând cu capul în plasă, din gura porții, în urma unei centrări excelente a lui Luca Bodri. Șoimii au replicat prin Filimon, dar pătrunderea acestuia a fost stopată la timp de ex-utistul Gligor. Pe final de repriză, Ianc a șutat puțin alături, de la 16 metri. La pauză s-a intrat cu avantaj minim de partea Cermeiului, care a controlat tactic prima parte.
Și-au împărțit reprizele și punctele
Șoimii au început mult mai bine repriza secundă și la doar două minute de la reluare, Vasinc a egalat cu un șut din 6 metri, în urma unei centrări a lui Trabalka. Peste alte patru minute, un șut a lui Popa a fost blocat in extremis de Nistor, semn că intrarea juniorului Rusu, împrumutat de la Botoșani, a revitalizat atacul gazdelor. În continuare s-a jucat pe contre, cu un plus pentru Lipova, ceva mai consistentă la construcție și cursivitate. Vasinc a fost aproape de dublă în minutul 69, dar mingea trimisă cu capul a fost reținută de Mitrea. Cermeiul a ratat ocazia meciului în minutul 81, atunci când Luca Bodri a trimis cu capul milimetric pe lângă, după o centrare perfectă a lui Sulea. S-a terminat 1-1, la capătul unui meci disputat, în care Lipova și Cermeiul și-au împărțit reprizele și punctele.

Formații:
Lipova: Iliescu – Iova, Calvin, Vasiu, Lupșe (46 Rusu) – C.Poiană, S.Popa (87 Deta), Dobrean (70 Jichici), Filimon – Vasinc, Trabalka (70 Himcinschi).
Cermei: Mitrea – T.Bodri, Cotoc (62 Mihuța), Gligor, Nistor – L.Bodri, Ianc, Varga (84 D.Bulza), Suslak – Copil (72 Berari), Sulea.
Arbitri: Cătălin Roman (Grădinari – Timiș) – Alin Botaș (Timișoara), Andra Tănăsuc (Cluj).
Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Petru Boros (Oradea).

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0