EFECTELE CONTROALELOR ANAF: SAMBATA, LA MAMAIA S-A FACTURAT CAT TOT SEZONUL TRECUT

EFECTELE CONTROALELOR ANAF: SAMBATA, LA MAMAIA S-A FACTURAT CAT TOT SEZONUL TRECUT

AUTOSTRADA TIMISOARA – LUGOJ VA FI INAUGURATA PANA LA SFARSITUL ANULUI
Românii au ales! Când am putea face cunoștință cu noul Guvern
Placă comemorativă la Otlaca-Pustă, în Ungaria

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la începutul ședinței de guvern, că sâmbătă, pe litoral, la Mamaia s-a facturat „cât în tot sezonul trecut” și a legat acest lucru de măsurile luate pentru combaterea evaziunii fiscale.

„Am fost informat (…) că sâmbătă, pe litoral, la Mamaia s-a facturat cât în tot sezonul trecut. Probabil, ori au fost doar sâmbătă miile de oameni de anul trecut, fie, de fapt, s-a întâmplat altceva. (…) Marea evaziune fiscală, combătută prin măsuri pe care nu le vedem la televizor, ne-a adus un miliard de euro în plus la buget în primele luni. Mica evaziune fiscală reflectă o mentalitate pe care trebuie să o schimbăm și îmi asum toate riscurile: că pierdem voturi, că mă critică jurnaliști evazioniști sau politicieni populiști. Îmi asum aceste lucruri și vreau să facem asta”, a spus premierul.

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 4
 • comment-avatar

  Mi se pare firesc sa platim toti impozite, nimeni sa nu fie deasupra legii. Pana la urma, parte din acesti bani se intorc catre cetatean de-o maniera sau alta.

 • comment-avatar

  Corect… pacat ca nu se fac mai des astfel de actiuni 🙁

 • comment-avatar

  Astfel de actiuni sunt benefice si consider ca ar trebui sa se faca mai des. In speecial pe litoralul romanesc.

 • comment-avatar

  Macar asa, noi turistii suntem in siguranta atunci cand cumparam ceva. Am patit-o o data mai de mult ca am cumparat de la aceeasi taraba gogosi la 3 lei in prima zi si apoi a doua zi erau la 5 lei. Motivul? Au intrat in sezonul turistic.

 • DISQUS: 0