EFECTELE CONTROALELOR ANAF: SAMBATA, LA MAMAIA S-A FACTURAT CAT TOT SEZONUL TRECUT

EFECTELE CONTROALELOR ANAF: SAMBATA, LA MAMAIA S-A FACTURAT CAT TOT SEZONUL TRECUT

Pogorârea Sfântului Duh, Întemeierea Bisericii Creștine și roadele acestei sărbători oglindite în punerea temeliei unui nou și bun început
DNA CERE PRELUNGIREA ARESTULUI PREVENTIV PENTRU ELENA UDREA
Ce sporuri vor primi bugetarii din 2018

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la începutul ședinței de guvern, că sâmbătă, pe litoral, la Mamaia s-a facturat „cât în tot sezonul trecut” și a legat acest lucru de măsurile luate pentru combaterea evaziunii fiscale.

„Am fost informat (…) că sâmbătă, pe litoral, la Mamaia s-a facturat cât în tot sezonul trecut. Probabil, ori au fost doar sâmbătă miile de oameni de anul trecut, fie, de fapt, s-a întâmplat altceva. (…) Marea evaziune fiscală, combătută prin măsuri pe care nu le vedem la televizor, ne-a adus un miliard de euro în plus la buget în primele luni. Mica evaziune fiscală reflectă o mentalitate pe care trebuie să o schimbăm și îmi asum toate riscurile: că pierdem voturi, că mă critică jurnaliști evazioniști sau politicieni populiști. Îmi asum aceste lucruri și vreau să facem asta”, a spus premierul.

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 4
 • comment-avatar

  Mi se pare firesc sa platim toti impozite, nimeni sa nu fie deasupra legii. Pana la urma, parte din acesti bani se intorc catre cetatean de-o maniera sau alta.

 • comment-avatar

  Corect… pacat ca nu se fac mai des astfel de actiuni 🙁

 • comment-avatar

  Astfel de actiuni sunt benefice si consider ca ar trebui sa se faca mai des. In speecial pe litoralul romanesc.

 • comment-avatar

  Macar asa, noi turistii suntem in siguranta atunci cand cumparam ceva. Am patit-o o data mai de mult ca am cumparat de la aceeasi taraba gogosi la 3 lei in prima zi si apoi a doua zi erau la 5 lei. Motivul? Au intrat in sezonul turistic.

 • DISQUS: 0