Edith Gonzalez, în posesia celor mai importante documente. „Cancer free”

Edith Gonzalez, în posesia celor mai importante documente. „Cancer free”

Actrița Cezara Dafinescu se întâlnește cu publicul arădean
Jane Seymour, fabuloasă la 61 de ani
Chaterine Zeta Jones, eroina noului serial al Facebook ”Queen America”

Edith Gonzalez este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume. Ea a trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. După ce actrița a fost supusă mai multor intervenții medicale, în cele din urmă, se pare că situația s-a îmbunătățit semnificativ.

A suferit mult, însă acum a ieșit soarele și pe strada ei. Edith Gonzalez este acum mai fericită ca niciodată, pentru că a reușit să câștige lupta împotriva cancerului. Actrița are documente din partea medicilor care atestă că este „cancer free”.

Edith Gonzalez radiază de fericire și se bucură de viață. Dovada sunt chiar fotografiile postate de ea, în ultima perioadă pe rețele de socialiazare.

Edith Gonzalez a avut o carieră înfloritoare

Actrița are în prezent 52 de ani, dar se poate lăuda cu o carieră vastă în lumea filmului. Are o mulțime de admiratori în toată lumea, mai ales pentru rolurile pe care le-a interpretat în telenovelele mexicane. Edith Gonzales s-a bucurat de un succes nebun și în România, pentru rolurile pe care le-a interpretat în telenovele precum „Deseo”, „Trampa Infernal”, „Salome” și „Corazon Salvaje”.

În anul 2007, pe vremea când se filma telenovela „Inimă de ţigan”, Edith Gonzales a ajuns în România la invitaţia postului Acasă. Ea a acceptat să apară în câteva emisiuni de televiziune ale postului, dar şi ca invitată specială în telenovela „Inimă de ţigan”. Blonda a avut atunci ocazia de a face cunoştinţă cu actorii Marin Moraru şi Gheorghe Dinică, cu care a şi filmat câteva scene din şatră.

 

Sursa: avantaje.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0