Drumul județean Neudorf-limită județ Timiș, în curs de modernizare

Drumul județean Neudorf-limită județ Timiș, în curs de modernizare

Lumina Sfântă a Învierii va fi adusă de la Ierusalim pentru arădeni
ALDE Arad strânge semnături pentru finanțarea de către CJA a Festivalului Internațional de Teatru AMIFRAN
Vicele CJA Sergiu Bîlcea, reacţie şoc în timpul vijeliei: „Duminica ne adunăm mai greu”

Consiliul Județean a demarat lucrările de modernizare a tronsonului de drum între Zăbrani (Neudorf) și limita jud. Timiș. Este o lucrare amplă, care face legătura între Valea Mureșului și județul Timiș.
„Modernizarea acestui drum face parte din strategia Consiliului Județean, de a face cât mai accesibile legăturile cu celelalte județe, printr-o rețea de drumuri moderne și sigure. Încercăm să reabilităm și modernizăm cât mai multe drumuri, dar fondurile Consiliului Județean sunt limitate. De aceea căutăm și alte soluții, în special prin fonduri europene”, a declarat  vicepreședinte al Consiliului Județean.
Drumul Neudorf-lim. Jud Timiș se modernizează pe o lungime de 6,1 km, costurile lucrării fiind de 5.787.595 lei (4.863.525 +TVA).
În cadrul acestei strategii figurează și tronsoanele de drum Sânpetru German-lim. jud Timiș, Zăbalț-lim. jud Timiș și Lipova-lim. jud Timiș. Acest al treilea drum a fost propus să fie modernizat prin fonduri guvernamentale, dar a fost refuzată finanțare, astfel încât Consiliul Județean caută soluții pentru a fi finanțat din fonduri europene.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0