Drept la replică Mihai Fifor: „Îmi asum toate declaraţiile publice şi poziţiile oficiale personale însă când cineva lansează pe piaţă ştiri false, nu pot decât să iau atitudine”

by Andreea Radu

„Sunt cât se poate de consternat că deontologia jurnalistică poate coborâ sub nivelul critic admis şi că publicaţii sau portaluri online pot găzdui elucubraţii fanteziste legate de persoana, intenţiile sau activitatea mea politică”, afirmă senatorul de Arad, Mihai Fifor, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat.

„Aberaţiile publicate în Aradon nu numai că se încadrează în categoria Fake News dar constituie şi un afront zvonistic, pe linia atacurilor mizerabile la care a fost supus PSD de o vreme încoace. Cui servesc asemenea mizerii ? Aici nu mai vorbim despre gazetărie, analiză politică sau comentariu ci despre născociri fabricate şi însăilate după un model patentat în mod tendenţios. Îmi asum toate declaraţiile publice şi poziţiile oficiale personale însă când cineva lansează pe piaţă ştiri false, fără nicio acoperire nu pot decât să iau atitudine. Şi în baza acestei atitudini, îmi rezerv dreptul de a apela la justiţie pentru restabilirea adevărului” , spune preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor.

 

 

Facebook Comments