test

Dragnea îl susţine pe Lupescu, în cursa pentru şefia FRF

Dragnea îl susţine pe Lupescu, în cursa pentru şefia FRF

Zăbraniul pierde la frontieră. Situaţia la zi, în Liga a IV-a
AJF Arad organizează, în premieră, Cupa Satelor
Carte dedicată ”fundaşului de fier” Gabor Biro

Un moment foarte important pentru fotbalul românesc va avea loc miercuri, 18 aprilie, atunci când vor avea loc alegerile la Federația Română de Fotbal. Liviu Dragnea a vorbit despre faptul că a purtat discuții cu unul dintre candidați, Ionuț Lupescu.

”Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuț Lupescu! A fost singurul care m-a căutat acum o lună și jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, și mi-a spus despre intenția sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui și i-am spus că dacă va fi ales președinte al federației, atunci va avea toată susținerea mea!

Am spus că singurul om cu care am discutat este Ionuț Lupescu. Este nevoie de o schimbare profundă în modul de abordare a fotbalului de către noua conducere a Federației Române de Fotbal!”, a spus Dragnea pentru Gazetă.

Ionuț Lupescu este susținut de “Generația de Aur”, dar și de alte nume mari ale fotbalului românesc, precum Mircea Lucescu, Ioan Andone, Ilie Balaci sau Răzvan Lucescu.

Fostul mare fotbalist a mai precizat și ce idei concrete are pentru a vitaliza fotbalul românesc, mai ales că acum în Liga 1 sunt jucători care în trecut nu și-ar fi găsit locul nici măcar în eșalonul al doilea.

”Eu m-am întâlnit cu 95% dintre cei care vor vota. Cei de la AJF doresc eliminarea barajelor. Trebuie mai multe echipe la Liga a 3-a. Sunt acum 5 serii, pe vremuri erau 12. Atunci erau foarte mulţi jucători, aşa i-am crescut. Cei care se băteau în Divizia B pe vremuri azi ar juca la naţională.

Costurile de transport se pot micşora. Mulţi se sperie că trebuie să facă 300 de kilometri, înseamnă bani cu drumul, cazare, masă. Aceste costuri trebuie preluate de Federaţie. Automat, Primăriile vor veni spre fotbal, se vor crea mult mai multe echipe. Aceasta e inima fotbalului românesc, de aici trebuie plecat”, a mai spus Lupescu, la Digi Sport.

Miercuri, 18 aprilie, la Casa Fotbalului, se va alege noul președinte al FRF. Cei trei candidați sunt: Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș. (sursă: digisport.ro)

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0