Dorel Vişan şi Ștefan Popa Popa’s, la festivalul „Gura Satului” de la Macea

Dorel Vişan şi Ștefan Popa Popa’s, la festivalul „Gura Satului” de la Macea

Campania de donare a sângelui organizată de femeile liberale s-a încheiat cu succes
CJA își recunoaște incapacitatea de a rezolva problema Aeroportului Arad
RETIM Timișoara va colecta deșeurile din municipiul Arad

Macea va găzdui, în zilele de 12 şi 13 august 2017, cea de a XVIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Satiră şi Umor Sătesc „Gura Satului”, care se desfăşoară de 36 de ani (o dată la doi ani) în comuna arădeană.

Festivalul va debuta sâmbătă, cu o deschidere oficială programată la ora 16, şi va continua, de la 16,30, cu vernisajul salonului de caricatură al cărui invitat special este caricaturistul de talie mondială Ștefan Popa Popa’s, prezent şi în Cartea Recordurilor Guiness.

Tot sâmbătă, de la ora 17, va avea loc concursul de interpretare a scenetelor de teatru şi umor sătesc. Seara se va încheia cu un bal, care va începe la ora 21.

A doua zi, duminică, 13 august, de la ora 17, va avea loc festivitatea de premiere, prilej cu care câştigătorii vor prezenta publicului scenetele care le-au adus trofeele. De la ora 21 va fi din nou bal, care se va sfârşi cu un foc de artificii.

„Invitaţii de onoare ai evenimentului sunt actorul Dorel Vişan, caricaturistul Ștefan Popa Popa’s şi Doru Sinaci, directorul Centrului Cultural Judeţean, care este unul dintre susţinătorii evenimentului”, a spus Ciprian Otlăcan, primarul comunei Macea.

Participă cu scenete concurenţi din Torac (Serbia), Găeşti, Dumitra, Rodna, Pişchia, Şanţ, Drăgăneşti, Drobeta Turnu Severin, Arad şi Macea.

Organizatorii festivalului sunt: Consiliul Local Macea şi Primăria Macea, Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, Căminul Cultural Macea, Universitatea de Vest Vasile Goldiş, Asociaţia Caricaturiştilor Profesionişti din România, Fundaţia Ștefan Popa Popa’s şi Asociaţia pentru Conservarea Culturii în Mediul Rural.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0