Dorel Căprar: „Merg până la capăt alături de Liviu Dragnea“

Dorel Căprar: „Merg până la capăt alături de Liviu Dragnea“

ICIM şi-a acontat locul 6, după trei victorii la Oradea
Ceremonie religioasă de pomenire a Reginei Maria, la Săvârșin
Ziua Turismului Arădean va fi sărbătorită în 7 iulie

De la începutul anului, în PSD asistăm la un conflict mai mult sau mai puțin deschis între președintele Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose. Se fac calcule, se adună adepți de o parte și de cealaltă, se vorbește despre un congres, despre remanieri guvernamentale. În toată această dispută, cei care pot tranșa lucrurile sunt președinții de organizații, cei care înclină balanța atât în Comitetul Executiv, cât și în cazul unui congres. La PSD Arad, lucrurile sunt clare în ceea ce privește disputa din partid, președintele Dorel Căprar anunțând că filiala arădeană îl va susține în continuare pe Liviu Drganea, fără nicio ezitare.

„Poate unii au uitat că în urmă cu un an de zile, cu Liviu Dragnea în fruntea partidului, PSD a obținut cel mai bun rezultat din istoria sa. Cu Liviu Dragnea în funcția de președinte, PSD a obținut guvernarea, alături de ALDE, iar domnul Tudose a obținut postul de premier. Cum să vii după o bătălie atât de grea, în care toți știm cât am avut de suferit, să ceri decapitarea generalului care te-a dus la victorie ? N-ai face altceva decât să dai satisfacție celor care au pierdut bătălia și care stau acum cu sufletul la gură sperând că domnul Dragnea nu va mai rezista mult în fruntea PSD. Vedem în aceste zile că presa de casă a președintelui Iohannis și a celor de la PNL/USR, precum și adepții #rezist încearcă să creeze o stare de tensiune în PSD, aplaudă orice critică venită din interiorul PSD la adresa actualei conduceri, inventează tabere și alianței care nu există. Când te laudă dușmanii partidului, ar trebui să faci un pas în spate și să te întrebi în interesul cui acționezi. Dacă există cineva din interior care încearcă o decapitare a conducerii PSD, a președintelui Dragnea care, repet, ne-a adus cea mai mare victorie din istorie, înseamnă că acel cineva luptă împotriva partidului și face jocurile opoziției, ale președintelui Iohannis, ale celebrilor #rezist. Sunt sigur că în perioada următoare, vor apărea tot felul de intoxicări, de alianțe imaginare, de negocieri inexistente în realitate, de fumigene specifice sistemului care nu vrea ca PSD să rămână la guvernare, iar noi, președinții de filiale, vom fi principali vizați de aceste jocuri. În ceea ce mă privește, voi merge până la capăt alături de președintele Dragnea, iar filiala PSD Arad va adopta aceeași atitudine. Nu există nici cel mai mic dubiu în acest sens“, spune președintele PSD Arad Dorel Căprar.

Legat de conflictul apărut între Carmen Dan și premierul Tudose, Dorel Căprar susține că nu există motive pentru ca ministrul de Interne să demisioneze. „Doamna Carmen Dan a avut o intervenție publică, în care a lămurit situația cu documente. Cred că premierul Tudose s-a pripit atunci când a cerut public demisia ministrului de Interne, fiind de preferat ca o astfel de chestiune să fie discutată în interiorul partidului. Forurile statutare ale PSD au ales o echipă guvernamentală, iar atunci când apar defecțiuni în această echipă ele nu pot fi remediate de o singură persoană, ci tot prin decizii ale conducerii partidului. Probabil, această chestiune va fi rezolvată în Comitetul executiv al PSD de la Iași“, declară președintele PSD Arad.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    POLICEMAN 9 luni

    Bai fazane,parca tot asa ziceai si cand era Poanta sef…..il asigurai de sprijinul tau neprecupetit ! Si l-ai tradat una-doua…..tot asa o sa faci si cu Dragnea, cand simti ca va pierde ! Inclusiv Tripa si Todor,ceilalti pupincuristi !

  • DISQUS: 0